Een nieuwe certificering!

Een nieuwe certificering!

Praktijk Brons draagt vanaf nu het keurmerk ‘Practice Based Evidence Praktijk’.

Praktijken krijgen het keurmerk als ze voldoen aan criteria die zijn gebaseerd op het inzichtelijk maken van de behandelingen.
Sinds ik met EviCare werk voldoe ik dus ook aan deze criteria.
Ik kan nu aan mijn cliënten laten zien of de behandeling effectief is en kan ik mijn cliënten specifieker en efficiënter behandelen.
Daarmee verleen ik dus een aantoonbaar betere kwaliteit van zorg!

Welkom

Welkom

In de praktijk wordt met een veiligheidsscherm gewerkt.
Nieuwe patiënten zijn van harte welkom maar wel graag eerst contact via
het contactformulier om voor mij te beoordelen of u een consult afspraak
maken kan.

beroepsorganisatie BATC

Wat doet de beroepsorganisatie BATC voor u als consument?

Wij willen ervoor zorgen dat u een eerlijke, heldere en oprechte beeldvorming krijgt over natuurgerichte gezondheidszorg en u het vertrouwen geven dat u op een natuurlijke manier met uw gezondheid bezig kan zijn. We streven simpelweg naar keuzevrijheid voor u als het gaat om uw gezondheid.

De consulten van BATC therapeuten worden door deelnemende zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. BATC heeft al jaren het merendeel van de zorgverzekeraars achter haar staan en wij streven er elk jaar weer naar om dit zo te houden. Daarnaast zien wij het als onze missie om ervoor te zorgen dat natuurgerichte zorg standaard in de polisvoorwaarden van zorgverzekeraars wordt opgenomen.Wij wijzen u erop goed uw polisvoorwaarden te lezen of u wel in aanmerking komt voor vergoedingen uit uw aanvullende verzekering. Wees u bewust dat u geen rechten kunt ontlenen aan onze informatie over zorgverzekeraars.

BATC acht het zeer belangrijk dat de praktiserende therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Mocht u desondanks toch ontevreden zijn over een behandeling of mocht er onenigheid zijn ontstaan tussen u en uw therapeut, neem dan contact met ons op. We zullen dan met elkaar zoeken naar een oplossing en wij kunnen indien gewenst als bemiddelaar optreden.

https://www.batc.nl/wat-doen-wij-voor-u-als-consument.php